Min vän koltrasten

Hej söndag,

Startade upp dagen med att sitta på kökstrappan med en stor kopp kaffe och lyssna på koltrasten vackra sång. Vissa av er kanske såg och hörde min lilla snutt på InstaStory?! Koltrasten är min favorit, finns inget fågelläte som går upp mot det, så somrigt läte. Jag har snällt matat den lilla rackaren med både äpplen och fröer hela vintern lång, så nu förutsätter ju jag att han(hon?) betalar igen med att skönsjunga för mig hela våren och sommaren, en bra deal kan jag tycka 😀

Igår blev det ett litet spontanbesök på en lokal restaurang, och vi var nästan hela familjen med; Jens, jag, Céline och Julie. Maximilian tror stundtals att han är tonåring redan, så honom fick vi inte med oss ut. Men det var supermysig stund, och gott! Jag åt en rödingfilémed räkor, ljummen sallad på sockerärtor, cocktailtomater, bladspenat honungsglaserad fänkål, dillmajonnäs och dillslungad potatis, mums!

Julie redo att hugga in på efterrätten och kolla om chokladfondanten var perfekt gräddad..

Idag har jag bland annat hängt på lekparken en vända, tvättat den gånga veckans tvätt, gjort en högrevsgryta som småputtat i snart 2,5 timmar och som om en stund ska avnjutas. Och ja jag har njutit i största allmänhet av att det är söndag. Söndagen är ofta en härligt kravlös veckodag. 

Vad har du hittat på?