Som en uppskrämd panda

Hej på er,

Fy sjutton, idag var det inte mysigt att kliva ut genom ytterdörren för fem öre här i krokarna. Glad att jag äger ett par rejäla gummistövlar och en regnkappa, för utan dessa hade jag varit som en dränkt katt väl hemma från promenaden till och från barnens skola. Nu höll jag mig både torr och varm, förutom i ansiktet då det piskade på rejält med regn år ena hållet. Så pass att jag möttes av vad som synes var en uppskrämd panda när jag klev in i hallen och såg mig själv i spegeln. Hade bra mycket mera mascara under ögonen, än på om man säger så, undra hur många Enköpingsbor jag skrämde utmed vägen på morgonkvisten, haha!

Det har kommit upp gardinlängder som ni ser vid väggsnuttarna vid burspråket. Tog bara sex år att få tummen ur. Nu ställer jag mig frågan varför jag inte satt upp detta tidigare, för det blev mer ombonat, och ser mer ”färdigt” ut kan jag tycka. Så med facit i hand, vänta inte för länge om du funderar på gardiner, ofta ger det, det där lilla extra.

..

Och ja till er som tänker tanken, så ska jag sy/stryka upp gardinerna till exakt längd, bara inte orkat med. Kanske tar det ytterligare sex år att får till, den som lever får se 😛