Inlägget innehåller annonslänkar

Finbesök en lördagskväll

Bild från igår på balkongen. Leo-kjolen gillar jag massor, måste visa den bättre en annan dag, men den finns HÄR och med koden STAR10 får ni just nu 10% rabatt på allt i butiken.

Bjöd på plockmat, och avslutade med gino med nyplockade rabarber från landet, och jordgubbar, och en klick glass, mums!

Finbesöket Sofia tillsammans mina små flickor

God kväll i stugorna,Hoppas att er helg varit riktigt härlig. Det har min varit, kan inte klaga på någonting alls. Igår hade vi finbesök fram mot kvällskvisten av vår vän Sofia. Vi har inte träffats på nästan ett år, det blir ju så i dessa udda Covid-tider, med igår blev det alltså ett kärt återseende med plockmat och bubbel på balkongen.

Alltid kul att ses och uppdateras på vad som hänt sedan sist, och med tanke hur länge sedan det var, fanns det minst sagt mycket att prata om. En superhärlig kväll helt enkelt, hoppas inte det dröjer fullt lika länge till att vi ses igen.

Idag har jag varit ute på en mils lång promenad, och sedan mest slappat hemma med familjen. Jag somnade t o m en vända i hängmattan ute på balkongen när jag skulle ligga och läsa. Det hör verkligen inte till vanligheten att jag somnar mitt på dagen, men det blir väl så när man dricker Prosecco och den gamla godingen Hot Shot, pratar, och skrattar fram tills midnatt. Man är ju inte van att vara upp sent numera, haha!

..

Jag bjöd på bland annat dessa små minipizzor eller vad jag ska kalla dom. Tänker att jag ska skriva ner hur jag gjorde här i veckan som kommer, för er som kanske vill fixa egna i sommar.

Nu är det dags för Robinson med maken, på återseende!