Omslagsgubbe – äntligen! ;-)

BB8D5212-6072-44BB-9810-3B78348A1777
Mitt och min kärastes hem, vi har avverkat ett antal hittills, har figurerat på ett flertal omslag genom åren. Ett par, tre gånger på tidningen som jag förr var chefredaktör på + ett antal gånger på såväl Dagens Nyheters som Svenska Dagbladets bostadsbilagor, DN Bostad respektive SvD Magasinet. Men aldrig att ”gubben” själv figurerat. Nu är det äntligen dags. Dock inte i ett sammanhang av inredning – utan om trädgård/uterum. Och det är just i egenskap av ny fast medarbetare och trädgårdsinspiratör, som magasinet RUM UTE valt att lägga mig och en liten del av vårt uterum, utanför kök/vardagsrum, på omslaget av nr 2/2020, kommer ut i butik tisdag den 11 februari. Sista uppslaget i varje nummer under vinjetten ”Inblick” ska jag bidra med i bild + text. Just i det här numret är jag även med med mina krukväxter. Det är en oresonligt stor ära att få fronta på det här sättet – inte minst för att det är ett väldigt, väldigt skickligt iscensatt magasin. Gjort av blott två personer som dessutom gör jobbet på halvtid – Bettina Bieberstein Lee, chefredaktör och Marja Pennanen, såväl art director som innehållsredaktör. Imponerande! Plötsligt slår de mig att det har hänt förr … och jag rotar raskt fram ett gulnat exemplar av DN Bostad, från fredagen den 15 januari 2010, som jag så när hade glömt. Dock i det här fallet, för nästan prick tio år sedan, mer omslagsman – än omslagsgubbe … 😉
IMG_6574
/Svante

  1. Anna skriver:

    Fina foton på dig!

    Musse på din ”header”-bedårande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..