ANNONS

💚Första majdagen i maj

/

IMG_0038
TĂ€nk att det inte skulle bli majvĂ€der förrĂ€n pĂ„ Kristi himmelfĂ€rdsdag den 21 maj – efter tre hela veckor med aprilvĂ€der 
 Jag som Ă€ndĂ„ sjungit utdragenhetens lov under just dessa tre hela veckor mĂ„ste trots det tillstĂ„ att det i detta nu ÄR helt underbart! Övriga familjen inklusive fyrfota vĂ€nnen Musse Ă€r avresta pĂ„ en 24 timmars utflykt till Dalarna för att titta till svĂ€rmor som behöver om inte kramas sĂ„ iallafall fĂ„ se, bokstavligen, sin son, sitt barnbarn och Musse i ögonen och viceversa. De bor ute i ”stallet” – ett av uthusen som Ă€r inredd till gĂ€ststuga. Kvar pĂ„ hemmaplan Ă€r bara jag – dock i gott sĂ€llskap av ytterligare tvĂ„ fyrfota vĂ€nner, kaninpojkarna Sigge och Paris – sĂ„ mycket sĂ€llskap de nu Ă€r som de utekaniner de Ă€r. Deras egen 2-plansvilla kan skymtas  lĂ€ngst bort till höger och rasthagen lite mer Ă„t höger. SjĂ€lv har jag blivit sittandes just hĂ€r, dĂ€rifrĂ„n jag ocksĂ„ tog bilden, och fortsĂ€tter med all sĂ€kerhet att bli sittandes just hĂ€r – i timmar. 😉

IMG_0056
Precis i detta nu kom den hĂ€r bilden pĂ„ mess frĂ„n familjen i Lamborn. Önskar förstĂ„s att jag ocksĂ„ var dĂ€r 


/Svante

4
32

Genom att klicka pÄ "Skicka" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00