ANNONS

24-timmars separation

/

IMG_0074
Musse är väl hemmastadd på bryggan hos svärmor i Lamborn – här innan gårdagens sena kvällsdopp

IMG_0077
Vykort från min käraste med samma vy – dock precis innan dagens morgondopp med tvättritual.

IMG_0080
Frukost – ute förstås! Förstår att det är tungt för min sambo att lämna kvar sin mamma här i den bedövande vackra, men trots allt ensliga tillvaron, efter bara 24-timmars nedslag. Ensligt för henne normalt och nu än mer … Önskar så att han kunde ta med henne hit ner för att installeras i gästrummet. Men vi vågar inte ta risken.

IMG_0079
Saknar Dig kära svärmor. Hoppas vi ses snart och på den här platsen.

IMG_0076
Min egen utefrukost imorse i sällskap av endast morgontidningen … men nu är mina käraste på väg hem. Kan inte vänta!

/Svante

0
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@svanteoquist
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00