ANNONS

”Lätt om hjärtat” – igen!

/

IMG_0083
Efter 2 dygn av hisnande försommarkänsla tar vi ett steg bakåt och jag välkomnar även detta. Jag vet – jag är löjligt positiv enligt några i in bekantskapskrets. Tänker ändå att är en så privilegierad som jag är på så oerhört många sätt – som bara det att kunna göra upp en eld i växthuset, en kylig och regnig lördag – varken vill eller får jag klaga. Inte på något sätt! Ändå faller jag igenom då och då som under ett par dygn innan de här två dagarna av försommar tillstötte. Dock av helt annat slag än kverulans betingad av något så världsligt som nyckfulla vädergudar. Dock ändå nog så djupgående och påfrestande – inte minst för min närmaste omgivning, läs: min käraste.

Efter en sådan djup dal, och i den stunden omöjlig att ta sig ur, är det obeskrivlig skönt att känna sig ”lätt om hjärtat” igen …

/Svante

2
42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@svanteoquist
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00