ANNONS

Nu blommar det i Sköndal

/

IMG_1419
Årets hittills hetaste dag, när termometern når + 28 grader C och klockan är snart 8, på kvällen. Det blommar med en rent monstruös såväl växt- som blomkraft. Måste, utöver hettan, också vara årets hittills blommigaste dag. Blomning och hetta i kombination är det närmaste en ohelig allians som en kommer i de här sammanhangen. Allt sker här och nu – på en enda gång! Vet inte hur den blommande växt är skapt som inte omedelbart uppvisar klassiska symptom på utbrändhet. Lite sorgligt med ett snabbt överståndet ”nyårsfyrverkeri” redan den 23 juni. Nåväl, säkert en smärre överdrift,  orsakad av att jag själv känner mig smått utbränd efter en dag som denna – om än fjättrad framför datorn i en ytterst sval ateljé. Utbränd sägs det att en kan bli även om en har hur roligt som helst … Isf är jag det nu!

IMG_1508
Lite senare ikväll. Blomkraft eller blomkraft …?

IMG_1501
Pionernas pion, kl 22.22!

IMG_1382
För nästan precis ett dygn sedan – innan den stora utbrändheten tillstötte – var det här vyn direkt utanför vår sovrumsdörr. Hur privilegierat! Med välförtjänt nattsvalka håller nog vyn ett tag till …

/Svante

2
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00