ANNONS

Skilda världar … egentligen inte alls!

/

IMG_1588
På en brygga i Lamborn, Dalarna och precis nedanför mina svärföräldrars hus – ja, till och med på deras tomt. Sagolikt och som hämtat ur John Bauers Bland tomtar och troll. Kan riktigt känna det svala och ultramjuuka vatten som bara en inlandssjö besitter. Vatten som är som gjorda att ”näcka” i – livskvalitet i den högre skolan. Nåväl, nu är det inte jag som är här. Däremot min övriga familj – medan jag är fjättrad på hemmaplan. Och nej – det går absolut ingen nöd på mig …

89DEC9B3-F27A-497F-A9BB-87455F2DB623
… för så snart jag var klar med tre(3) timmars vattning – kunde jag sitta ner här och njuta av det här. Privilegierat! OK, jag längtar sjävklart efter mina nära och kära. Förlåt, men kanske mest efter Musse … I trygg vetskap om att alla är hemma igen imorrn och allt är som vanligt. Det ligger också något väldigt sympatiskt bara i känslan av att få längta – längta som ett barn kvällen före julafton. Men vilken kväll, helt säkert också pionernas sista i livet. Lite sorgligt att hettan så snabbt tog kål på dem. Tänker ändå att underbart verkligen ÄR kort. Och just därför så underbart.

/Svante

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00