ANNONS

Rosenkavaljeren

/

IMG_1654
Ett passande uttryck när ens käraste tar in buketter av det här slaget.

Har aldrig köpt uttrycket om att ”blommor är vackrast där de står” – ja, möjligen då vilt och ute i naturen. OK, till det. Men ändå, när jag tänker efter, vem vill inte unna sig lyckan i att plocka buketter av ängsblommr? Dock är jag bergfast i min övertygelse om riktigheten i ett annat talesätt – ”vad ska en med en trädgård till om en inte får plocka in buketter”. Kan möjligen vara så att det där andra bara finns i mitt och min sambos egna huvuden. Är isf gott nog för mig ändå.

IMG_1706
P.S.

Missade tyvärr att ta en bild à la minute på ”gå-bort-buketten” som som vi fick av våra kära gäster, tillika goda grannar, i lördagskväll. Eftersom den är kommen ur deras egen trädgård tänker jag att det finns fler som är eniga med oss om hur en trädgård också ska kunna användas. Iallafall två till. Mycket mer fantastisk då och fortfarande fantastisk nu ikväll – om än något bedagad av gårdagens hetta. Lägg märke till de dekorativa slingorna av klematis som smiter iväg från buketten. Fint gjort av Helen.

/Svante

2
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00