ANNONS

Djungelns lag!

/

CAB2B2EA-E0F0-4AE8-8D20-1DAC074EF01E
Den helt, helt, sanslöst sanslösa och makalöst makalösa rosen ’Ingrid Bergman’ har precis checkat in och bestämt sig för att stanna ända till långt fram i höst. Förra året blev hon kvar ända till i december … Däremot har den skönt blekgula ‘Aïcha’ börjat packa ihop och göra sig beredd för avfärd. Lavendeln är sprickfärdig och den långa gången bort till ”bryggan”, vår favoritplats morgon som kväll, börjar som vanligt bli smått svårforcerad precis den här tiden, i månadsskiftet juni/juli – och det är ändå bara början. Vadar upp till fotknölar, knän och lår i kantnepeta, grekvädd, digitalis, solros på G …

Högsommar när den är som allra bäst!

/Svante

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00