ANNONS

Fredagskänsla på riktigt = Nyvattnat!

/

IMG_0202
En underlig vecka såtillvida att solen har lyst för det allra mesta för att inte säga – oavbrutet. Trots det har fenomenet, humörnedsättande blåst, för såväl människor som växtlighet, visat sig från sin allra värsta sida. Med det avser jag utöver den vanliga blåsten – tidvisa och ständigt återkommande kastvindar – ofta av stormstyrka

Jag överdriver inte när jag jämställer vinande vindar med tortyr. Tortyr för alla mänskliga sinnen och utan att fråga får jag medhåll från ALL växtlighet! Och vilket mer jobb det blir med all extra vattning av den population av växter som lever sina liv i krukor. Blåsten torkar ut på nolltid. Men nu har alla fått sitt och kan fira helg, denna nådens fredagskväll den 24 juli 2020.

Mitt idealsommarväder lyder som följer: svag till måttlig växlande vind, växlande molnighet och 22–24 grader C. Basta! 😉

/Svante

0
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00