ANNONS

Komplettering av vasgarderoben!💚

/

IMG_3093
Ett vaket öga kan ana, snett upp till vänster, att något nytillskott till vasgarderoben knappast är av nöd påkallat …

Men om jag väljer att kalla det för en ”komplettering” känns det genast mycket bättre – går nästan att hänföra till kategorin, ”av nöd påkallat” … Är det dessutom en gåva från goda grannar, tillika goda vänner – så går det förstås inte på några villkor att tacka nej!

Och vilken vas sedan! Det är anrika Reijmyre glasbruk i nordligaste Östergötland som haft de goda smaken att ta upp Paul Kedelvs Våffelvas i nyproduktion. Finns förutom i den här, den ljuvligaste av gröna kulörer, också i rött, blått + klarglas. Att utöver själva gåvan i sig, få den fylld till brädden med den mest fantastiska bukett plockad ”a la minute” av Helen själv – i deras egen trädgård. Vilken vängåva! Tyder trots allt på att vi vaktat trädgården väl … 😉

/Svante

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00