ANNONS

Hemvändandets glädje!

/

IMG_2924
Med en trädgård som vår är det svårt att vara borta mer än någon dag, eller högst ett par/tre. Inget som vi heller önskar oss – riktiga hemmagrisar som vi är. Dock är det underbart, och inte minst välbehövligt, med några smärre avbrott. Älskar känslan av att efter just ett par/tre dagars bortavaro, när trädgården varit i händerna på goda grannar, komma hem och se hur förändrat allt är på bara en så kort tid. Hur mycket allt har växt är det första – något som en inte tänker på när en ser allt dagligen och oavbrutet. Dessutom är det ett sätt att kurera hemmablindhet. Att se med nya ögon! Så nyttigt!

C208F5F4-A857-4A19-A049-4C30037E0351
Söderväggen utanför köket – vår trädgårds soligaste och varmaste läge. Kan det finnas en bättre plats för den soltörstande, och lite mer medelhavstillvänjda, blyblomman? Nä!

IMG_6584
Smått surrealistiskt att se exakt samma yta för precis ett år sedan. Då, när vi ännu inte blivit med växthus – var samma soliga södervägg en helt given plats för vår tomatodling! Nu ser vi istället fram mot såväl rikligare som mer voluminös skörd. Och det lovar mycket mer än bara gott – inne i ”glädjehuset”…

/Svante

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00