ANNONS

En sällsynt lycklig lördag!

/

IMG_8265 (kopia)
Visst, ösregn som är blötare än blött och gör dagen gråare än grå. Ändå känner jag sådan harmoni. Såväl med naturen som med familjen och hela tillvaron – trots det katastrofläge som hela tillvaron och hela världen befinner sig i. Maktgalna och självupptagna despoter vid makten i ett flertal av världens största och mest inflytelserika nationer. Ett hälsoläge med en pandemi orsakad av ett virus som vi ännu inte lyckats med att ta kontroll över … Ljuset i tillvaron stavas till familj och vänner.

Den färgstinna bilden ovan är tagen vid tretiden i eftermidddags och det är förstås Niclas, min allra käraste, som dväljs i vårt glädjeväxthus. Vid det här laget har såväl jag, som vår 15-åring, som Musse – vår dvärgpudelvalp, lärt oss att när vi ropar inomhus, så där som sker oavbrutet i en familj, och inte direkt får ett svar … Ja, var är han då? Därute – förstås. Idag var det ingen som helst tvekan då rökpuffarna från skorstenen är omöjliga att förneka … Tillåter mig att njuta, förnekar det inte för en sekund, och att vara tillfreds – i nuet! NU!

FFB30791-1D49-4AC1-B6D2-35168DA361C0
Att det sedan ser ut så här på vårt middagsbord gör inte lördagen ett dugg mindre lycklig! Rostade rotfrukter i ugn står på menyn.

Ser också fram mot ett nytt avsnitt av ”Så mycket bättre” i 4:an, uppehåll förra lördagen för någon för mig helt obegriplig fotbollsmatch, och kanske kan jag också tjata till mig minst ett till avsnitt, av säsong fyra, av ”The Crown”. Har dragit ut på njutningen så till den grad att vi hittills bara sett tre av 10!

/Svante

2
28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00