ANNONS

Ensamhet? Som självvald – trots allt ändå njutbar – för en kort stund

/
IMG_4450

Huset, glädjehuset & trädgården helt för mig själv då min familj – Musse, sambon och 15-åringen – är avresta till familj i Lamborn, Dalarna. Saknaden är såklart pyramidal även om självvald ensamhet kan vara nog så njutbar. Allt i kraft av ett par deadlines på texter – som det inte finns någon respit på. En bitterljuv känsla att ha privilegiet i att alls få känna saknad.

Uppriktig sagt – som allra mest och störst är saknaden efter ljudet av små tassar och en varm silkeslen nos, vilande mot ovansidan på min bara fot, under skrivbordet. Trygghet❤️ = skrivkrampslösande …

/Svante

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00