ANNONS

Växthuset leker ”året-runt-sommarställe” – hemma på villatomten

/
IMG_1558

Det är nu när vi går in på andra året med vårt glädjeväxthus som vi till fullo inser, förutom själva odlarglädjen, alla synergieffekter som helt opåkallat tillstöter.  Det ÄR precis som att ha ett sommarställe – året runt. Hemma på vår egen tomt!

Vilket i princip innebär uteblivna restider. Eller helt utan överdrift – minimerade, läs: promenadavstånd. Särskilt den nu innevarande påskhelgen. Jag minns med fasa den stillastående trafiken på väg till vårt ställe på Mörkö – från i princip Stockholms södra tull, till efter Södertälje. Inte bara tidsvinst utan också såväl ekonomi som miljö räknar hem typ högsta vinsten. En klockren vinn, vinn, vinn!

Skärmavbild 2021-03-20 kl. 12.26.35

Ingenstans smakar kaffe ens i närheten så bra som här ”på landet”. Sen må det vara frukostkaffe, förmiddagskaffe, eftermiddagskaffe, på matenkaffe, kvällskaffe …

IMG_1579

Dock är det endast och allena till förmiddagskaffet som dopp bjuds – som här med rent gudagod kokostoscakaka.

… även vi ha våra gränser!😉

/Svante

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00