ANNONS

Nystädat och välkomnande i köksträdgården – inför en ny odlingssäsong

/
IMG_1841

Nystädat och fejat runt köksträdgårdens upphöjda odlingsbäddar inför den stundande säsongen. Upphöjda bäddar är ett ultimat sätt att odla säsongsgrönsaker – olika sorters grönsallad, persilja, dill … En oerhört viktig aspekt som aldrig får underskattas är att den här platsen, är nära den entré, som är närmast köket. Den närmast tänkbara. Kan låta som en självklarhet, vilket det med självklarhet också är – men ack, så lätt att glömma bort även självklarheter. Kökslandet ska vara nära köket. Basta!

IMG_1943

Tänk på bilden som en ”före”bild. Nu börjar det roliga och så här kommer det aldrig mer att se ut … En vaken läsare ser säkert att vitlöken, som vi planterade redan i höstas, växer och frodas i den bortersta lådan.

För vad är en köksträdgård utan vitlök? Ingen köksträdgård!

/Svante

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@svanteoquist
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00