ANNONS

Jag älskar morgnar… när klockan är 20.08 är det inte heller så dumt

/
IMG_2564

Är den där löjligt positiva männschan som älskar morgnar – vilket kanske har den bästa och mest trovärdiga förklaringen i att jag också lägger mig och somnar tidigt. Är helt enkelt färdigsovd på morgnar. Lägger mig alltid tidigt i akt och mening att mysa och läsa – somnar ofelbart nästan omedelbart … Har heller aldrig förstått vad alla, läs: nästan alla jag känner, gör mellan kl 22.00 och 01.00 nästa dag. På direkt fråga svarar de flesta, läs: nästan alla jag känner, att dom ”plockar”. Plockar med vad …?😳 Ingen vet!

Jag älskar morgnar… men när klockan är 20.08, som i detta nu, är det inte heller så dumt. Vilka majkvällar! Men senast kl 22.00 vill jag sova. Att jag sedan ofta vaknar på tok för tidigt, kl 04.00 – 05.00 ska ingen männscha vara vaken – det är väldigt obra, av olika irreparabla orsaker skulle vara direkt olidligt om jag som de flesta jag känner – ”plockat” till kl 01.00

/Svante

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00