ANNONS

Vildros och Kaprifol

/

IMG_1645
Klicka HÄR om Du vill komma direkt till ”Vildros och Kaprifol” – en upplevelse i trädgårdskonst. Ren magi på 56 bilder!

En av mina absolut mest minnesvärda trädgårdsupplevelser någonsin, är och förblir förra sommarens heldagsbesök hos Torsten Wallin och hans mästerverk till trädgård på Enskär – en karg klippö i den yttre delen av Stockholms skärgård. Ren magi skapad i en odlingsmiljö som ger ordet trädgårdsutmaning en relevant innebörd. På bilden Torsten och jag på trappan till hans eget hus på ön – minst lika fint som hans trädgård. Glömmer aldrig den här dagen. Ett minne för livet. Ha överseende med bildkvalitén som dels är sprungen ur en ganska dålig mobilkamera + en het sommardag med ett knivskarpt solljus – inte särskilt smickrande ur ”kolla-på-trädgård-synpunkt”. Torstens strukturer och tankar är dock väl så ”synliga”. Klicka på rubriken: ”Vildros och Kaprifol” så kommer Du till ett 56 bilder långt inlägg i trädgårdkonst.

/Svante

2
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00