ANNONS

Fråga mig om inredning!

/

Jag älskar att ni ställer inredningsfrågor till mig i bloggen och på Instagram! Men det händer att jag blir frustrerad då jag inte har möjlighet att ägna mig så länge som jag skulle vilja åt varje fråga (de är måååånga), och jag vill verkligen kunna ge ett värdefullt svar som gör nytta och är värdefullt.  Så när jag blev tillfrågad att ansluta mig till det nya konceptet Kebitz (som betyder råd) hoppade jag genast på!

Kebitz är en app som samlar experter inom ett brett spektrum av intressanta områden.

Det finns till exempel gastronomer, sommelier, författare, personliga tränare, näringsfysiologer, konsertpianister, coacher – och inredare.

9813AA11-12ED-41F2-81D2-EF3B1C1553F4

Du kan ställa frågor till mig om allt som gäller inredning eller renovering (eller varsomhelst, men om din fråga handlar om till exempel krossytegrad i asfalt eller kapillär stighöjd kan jag inte garantera ett svar som du blir nöjd med). Om du däremot vill investera i ditt hem och ta det till en ny nivå, om du kanske är en aspirerande inredare och vill ha karriärråd, eller är en verksam inredare som behöver någon att bolla med? Då är Kebitz perfekt.

Eller kanske är du nyfiken på mina tjänster, men skulle vilja prova på lite försiktigt vad det innebär att att få hjälp av en inredare? 

Testa ett råd eller fler på

Kebitz

!

Frågan ställer du i appen via text och eventuella bilder, eller på video. Svaret får du på samma sätt.

April ut kör jag med promotionpriset 295: per fråga-, därefter kostar det 495:-, så det är värt att passa på!

Vad kul det ska bli att få höra av dig!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Den genialiska hydroponiska krukan Botanium

/

Det är lite komiskt hur snabbt jag tar död på växter, särskilt om jag gillar dem och pysslar om dem lite extra:

Jag: ”Hej, ligusterhäcken som vi importerat från Tyskland och omsorgsfullt planterat runt huset, talat tillrätta och försett med vatten och näring och hamburgare (den bad om det)”.

Ligusterhäcken: ”Gaaah”. *Död*

657E48E2-2F72-47D9-A93A-B21B75553066
CF53A4B4-36E4-4B6B-BABD-DA3FC756E40F

På andra sidan spektrumet har vi min bror Rasmus – Azzooo, som han kallas i den innersta kretsen (Azzooo är namnet ”Rasmus”, men som en ettåring uttalar det) – som får plantor att gro bara genom att titta på dem. Orättvist.

9029AAEB-87AE-4B4E-9451-DD38C5D07520

Azzooo.

Han tycker att det här med odling är så roligt att han till och med har uppfunnit en självbevattnande kruka som heter Botanium, så att sådana som jag ska ha en sportslig chans. I denna genialiska kruka kan man odla nästan vad som helst, och det spelar ingen roll om plantan gör allt i sin makt för att självdö; inte ens i mitt sällskap kan den checka ut.

Så bra funkar Botanium.

Krukan är dessutom skitsnygg och finns snart i två storlekar. 

C54DABA8-EDA3-4CDF-9C23-6A47BD196B9F
709C2DB0-EEF7-4614-A5A3-7107708EB25E

Bra, va?

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Jag lägger mig i entreprenaden och köper fel Unidrain

/

Det som får mig att lägga mig i är att brunnar som regel är fula och tråkiga. Och vill man inte ha det fult och tråkigt får man leta upp något som inte är det. Och det är här Unidrain (en avloppsbrunn som är nästintill osynlig och maskeras in med hjälp av golvklinker) kommer in i bilden! Det är min nya, fina avloppskompis i sammanhanget. Idag är då, lite oväntat, dagen då jag hittills har varit i Arninge 2 gånger och lärt mig en hel del om Unidrain som jag inte visste,  samt vilken variant det är jag vill ha till projekt B.

Tydligen är steg 1, enligt min VVS, att man åker till Arninge och inte köper fel brunn. Så jag tänker pröva på hur det känns att låta bli att köpa fel, genom att nu åka dit igen och köpa rätt! Vad jag vill ha är en som centreras, och inte en som har en liten platta på sidan för montering i väggen till vänster.

På bilden ser ni vad jag är ute efter.

AA0FD9AE-3795-45CE-BE9E-DDA691A43BA4

Unidrain är den där skarven som ni knappt ser intill väggen.

Nu ska jag fortsätta fundera på avlopp och var de ska placeras i projekt B. Hur glammigt är mitt jobb? 😋

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00