ANNONS

Vägglampor: 3 favoriter och 3 råd

/

Inbyggd väggbelysning och Charlie Parker: Det är det bästa som florerar i min värld just nu. Charlie är tyvärr stendöd, men inbyggd väggbelysning har du som tur är fortfarande chansen att bli kompis med. Därför tänkte jag visa dig 3 av mina favoriter just nu, samt ge dig 3 råd om du tänker ta steget (Gör det! Gör det! Det är så värt det!).

 

Ska

vi börja med favoriten i klassisk stil?

19ED650D-17EE-4EE2-8F74-440F1F7DBC20

Det här är en lampa som håller länge. Stilen är tidlös och går att kombinera med både en klassisk stil och lite mer samtida.

Nummer två är en glamorös ljuvlighet i art deco-anda, och behöver gott om plats med sina 64 cm på höjden. Men när den sitter där, då finns det inget eller ingen som kan komma emellan er. 

IMG_2299

Ni hittar lampan Marino här.

Nummer tre är en lampa från Jonathan Adler, som alltid lockar kommentarer ur dina gäster. Den går helt enkelt inte att missa! Meurice, heter den.

IMG_2300

Nu till mina råd:

  • Installera dimmer. Det gör underverk för ett rum.
  • Placera inte lamporna för högt, men inte heller så lågt att de är i vägen – ljuskällan runt 180 cm över golvet brukar vara min utgångspunkt. Det är dock ett mått som justeras efter lampans storlek.
  • Ta i beaktande vilken typ av ljus de avger, eftersom det är tråkigt att ha en apdyr lampa med fruktansvärt ljus.

Inget särskilt för er ikväll? Varför inte börja bila i väggarna redan nu? Jag är säker på att hela familjen kommer att bli jätteglad!

/Sofia, Tretow Deco

0
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00