Detta blir ett ganska kort inlägg med samhällsnyttig information, som man antingen kan ta till sig eller strunta i.

  • Eftersom det är sportlovsvecka nu och man antas sporta är det extra viktigt att vägra sporta, och inreda istället. Det finns massor av tid att träna sedan, när det är bestämt att det ska vara påsk eller måndag, till exempel.

IMG_2339 2

  •    Man kan absolut få lov att till exempel läsa och lyssna på musik under sportlovsveckan också, medan man funderar på hur man ska inreda. Vi på inredningsverket uppmuntrar sådant, eftersom det kan vara bra att låta inredningar mogna fram utan press.

IMG_2342

  • Efter de berömda, blodiga demonstrationerna i München 2011, då en grupp rabiata inredare krävde att världens bibliotek skulle överge sitt bokstavssystem till fördel för färgmatchning,  klassas även böcker och skivor som inredning av Inredningsverket. De förordar, enligt paragraf 167:2,  vackra omslag i  kombination med kvalitativt innehåll, och slår på så sätt även ett slag för vårt lands sviktande allmänbildning. Enligt Inredningsverkerts officiella rekommendationer bör 6-8 böcker från amerikanska Penguin, som satsar lite extra på att göra sina klassikeromslag vackra, vara en fullgod dos för en helt ledig vecka.

IMG_2340

  • Sedan det från olika håll i landet rapporterats flera fall av hjärnskakning, då böcker som fått stå fritt fallit ned i inredares huvuden, uppmanas allmänheten att införskaffa ett par så kallade ”bokstöd”, förslagsvis i form av leoparder.

Slut på meddelandet.

422B430C-D281-4FF1-AA8C-1BC91C1CF3FC

 

IMG_2345 2

  1. Underbart!!!!!! Klart man ska inreda med böcker, med eller utan bokstöd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..