Vanligt scenario:

19.00

Jag och min man (i detta inlägg lystrar han till namnet Gruyère, som är en fransk hårdost som blir väldigt god och lite grynig om den lagras länge  i grottor – precis som min man) hittar ny serie på Netflix.
19.05 Jag somnar. Om inredningen inte är intressant. Om den däremot är intressant fortlöper kvällen så här:

19.10

Min man: ”Vad sa han?”

Jag: ”Va?”

Min man (förstår att jag är förlorad): Suck. Okej…  Vad tycker du om inredningen?

Jag: Alltså, i första scenen hade jag gärna bytt ut väggbelysningen mot något lite mer vågat. Men sidoborden hade den där korsade benställningen som jag älskar, och jag tycker verkligen att avståndet mellan panelerna blev bra,  och snyggt jobbat att de placerade två soffor mittemot varandra i vardagsrummet, även om det fanns en passage där, du vet?

Gryère: Zzzzzzzzzzzzz.

Detta var exakt det som hände när vi började titta på ”Succession” på HBO.

Vi tar några bilder därifrån, så att ni hinner ifatt:

4597E55A-BB76-4D65-8A0E-977D5906B5CA
6FB9C5D2-D6DC-4C0F-BB75-A25DD22F2A49
F8A32DE6-5268-481C-8070-2A6801C1529B

Ni förstår grejen.
Lyllo er, som har två säsonger kvar!
Berätta gärna i kommentarerna vad ni tyckte om inredningen. Eller vad ni tycker om nåt annat. Eller om hur ni mår!

Ha en underbar lördag, och unna er något extra härligt. Möjligen ”Succession”?
/Sofia

 

 

  1. Men asså, nu måste vi skaffa både HBO och kolla in denna serien. Underbar inredning 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..