ANNONS

När jag blir jätteglad, och ingen fattar varför…

/

…så är det för att vägglamporna äntligen har kommit upp i matsalen! Och jag tycker att det är lite pinsamt hur himla härligt och fantastiskt jag tycker att det känns att de sitter där på väggen nu.

Min familj vet ju att jag gillar inredning. Men jag är rätt säker på att de ändå inte har förstått riktigt hur mycket. därför är jag lite orolig att om de får veta att jag måste sitta en stund i matsalen bara för att titta på vägglamporna, så kommer de sakta men säkert sluta att be mig hålla dem sällskap framför Billions. Sedan kommer jag att märka att de allt oftare ler överseende mot mig och säger ”inget” när jag undrar vad de pratar om. Kanske klappar mig lite på huvudet. Lite senare upptäcker jag att de har flyttat ut kylskåpet i trädgården. Och nästa gång jag vaknar är det i kylskåpet – där de har bestämt att jag ska få bo tillsvidare.

Så nu ska jag visa er några bilder på lamporna i matsalen, så kan vi kanske diskutera dem sedan. Och ni berättar inget för min familj om den här konversationen – okej?

IMG_7462

IMG_7459

IMG_7454

Kom ihåg: inte ett ord! DM:a om ni vill snacka lampor.

/Anonym

6
40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00