ANNONS

Blanda porslin!

/

Jag är vuxen. Jag gissar att de flesta av er också är det. Och vet ni vad man kan vägra att göra (bland annat) när man är vuxen? Äga en servis med 167 likadana delar.

   Om man gör det kommer man ju aldrig hinna äta på alla andra fina tallrikar som finns ute i världen. Förutsatt att man inte verkligen försöker…men då måste man också träna mycket mer. Och gör man det, ja, då hinner man ju inte äta. Ond cirkel. Vissa av er kanske inte ser logiken, men tro mig:  Den finns där.

   Därför har jag plockat ihop ett gäng vackra tallrikar och assietter som alla passar med varandra, så att man kan köpa 1-2 av varje och BLANDA som en galning. Testa själv att para ihop assietterna med tallrikarna – pröva olika kombinationer. Jag väntar!

FE197589-C9E3-47CC-BCD0-EA87D4E44C28

Har du prövat? Vilka kombinationer gillade du?

Jag tycker bäst om kombinationen av den blåvita tallriken från Hm Home, den leopardmönstrade och snäckskalet. Tänk stor blåvit, lite mindre standardstorlek på leoparden, och överst den lilla snäckskalsformade. Den kombon känns lite rolig och otvungen, och jag blir väldigt nyfiken på hur maten smakar på den!

Från vänster:

Blåvit tallrik från Hm Home, Leoparmönstrad tallrik från Ralph Lauren Home, vit tallrik med silverrand från Oscar & Clothilde, assiett från Ralph  Lauren Home, linneservetter från Hm Home, tallrik i form av ett kålblad från Oscar&Clothilde, assiett med djungelmotiv från Hm Home, bestick från La Guiole, assiett med gepardmotiv från Hermès, bordstablett av linne med marinblå kant från Ralph Lauren Home, assiett i form av ett snäckskal från Newport.

Ha en ypperlig dag!

/Sofia

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00