ANNONS

Restaurangen som jag förbjöd mig själv att besöka

/

Nu ska jag äntligen berätta var  jag förvägrade mig själv och min utsvultna stackars familj en inspirerande kulinarisk upplevelse när vi besökte New York senast (läs om det här):

Le Coucou!

Den är inredd av samma firma – Roman & Williams – som inredde det fantastiska huset i gårdagens inlägg. Det har ni ju redan fått en länk till ovan, om ni är intresserade.

IMG_8314

Ni ser ju direkt att det finns en hel del att förälska sig i här; själv är jag nere för räkning bara vid åsynen av taklamporna! 🤪

Sedan kommer de vitalaserade tegelväggarna, det vackra gråvaxade golvet, stolarnas möbelnitar och gröna sammet, den stora guldspegeln… Vid det här laget är själva maten som serveras helt ovidkommande. Vad mig anbelangar skulle de lika gärna kunna servera varmt grus med uppfluffad myrslokssås och slagit mig i huvudet med en glödgad spikklubba, och jag hade inte ifrågasatt det ett enda dugg.

IMG_8310

Här ser ni min kärlek till panoramatapeter slå ut i full blom. Den går inte längre att förneka, och jag struntar i vem som får veta! Fast detta råkar i och för sig vara en väggmålning.

IMG_8312

Här är den plats som jag har shotgun för evigt på.

IMG_8311

Okej, den här soffan är också ganska trevlig…om du bokar upp den ena, så tar jag den andra. Sedan byter vi. Ok?

Hoppas att ni gillade ämnet för dagens inlägg lika mycket som jag.

Och hoppas att helgen blir riktigt härlig!

/Sofia

0
39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00