ANNONS

Leopardpuff! Vacker sak. Roligt ord.

/

OBS!
Följande inlägg kan innehålla inslag av opåkallad ironi. Känsliga läsare varnas.

Idag är det min mans lyckodag!
Inte bara har han haft den stora förmånen att få hänga med mig i ett av mina projekt medan jag jobbade, han har även insett att han nu har ynnesten att samexistera med den här puffen….

9261AC33-A2EB-4CBE-BEDF-A539F2142CDA

….som är klädd i ett grovt linnetyg med leopardmönster från Ralph Lauren (det var bland annat det jag viftade runt med i ”Rundtur del 4”. Det är ett underbart mönster! Men det kan lätt bli för mycket, så hemligheten är att begränsa det till små möbler eller detaljer, och att tyget har en grov, matt struktur. Inte sammet. Inte satäng. Inte syntet. Viktigt).

Den här puffen och jag har alltid varit relativt bra kompisar, men vi hade en rejäl svacka då jag plötsligt inte stod ut med att den var rosa längre. Det gick inte att leva så en enda sekund till efter den insikten. Men eftersom jag inte ville göra mig av med den bara för att jag fick psykbryt, beställde jag snabbt det enda tyg jag kunde tänka på för tillfället, och lämnade in den hos tapetserarverkstaden Tyg- och Möbelstationen i  Djursholm. Som gjorde ett sjukt bra jobb!

AB5DBF2A-D375-470D-BC10-9448A14484D3

Och nu är jag extatisk, eftersom den blev precis som jag hoppades. Eller jag menar: Min man är extatisk, eftersom den blev precis som han hoppades.

Förutom att den inte exploderade i ett hav av lava, återuppstod, strimlades av en atomklyvare och exploderade igen.

Ha en jättebra söndag!
/Sofia

0
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00