ANNONS

Höstmysiga plädar

/

Jag vet inte hur det är med dig, men jag hade förmodligen varit död utan mina plädar.  Eller åtminstone varit en sådan där stackare som de hittar på Mount Everest med jämna mellanrum; förfrusen med en flagga i handen och istappar hängande från näsan. Tur att till exempel underbara Stackelbergs bestämde sig för att tillverka plädar i nyanser som ljuvliga ”Sea Foam” och ”Moss” så att temperaturkänsliga inredare slipper att frysa så mycket.

301A2D5C-C6C0-490A-86F3-D26DDB8A2FDA

Den på bilden ovan  – Moss – är i en riktigt underbar mohair,  som är alldeles fantastiskt len och mjuk.

Det är ju i det närmaste obligatoriskt att ha en pläd draperad över saker och ting nu för tiden, det veta alla som är seriösa med sin inredning, och det finns starka skäl till det. Vad man nämligen inte vill är att vardagsrummet känns ogästvänligt och för formellt, och just då är plädar och kuddar extra användbara. De mjukar upp intrycket och säger ”Kom hit till mig och slå dig ned”…ja, alltså – om pläden verkligen sa så skulle jag absolut inte rekommendera att du köpte den, för då är det något som är riktigt fel på den. Och på dig också;  dels för att du tror att pläden pratar, men framförallt för att du gör som den säger.

E6A08A49-2B73-4916-8786-080E94FC900F

Färgen på ullpläden nedan heter ”Sea Foam” och är den finaste jag vet. Jag har ju länge varit lite knäckt över blågrönt, men har haft svårt att hitta inredningsdetaljer i precis rätt nyans. Jag tror att universum ville kompensera oss lite för Covid genom att ge Stackelbergs idén till den pläden.

0EA202F4-A4EC-4E2E-A354-3AFA5751212E

Kolla på mitt Instagramkonto för ett fint erbjudande från Stackelbergs!

Kram, Sofia

1
27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00