ANNONS

Inredningskonsultation Online

/

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet 

Jag älskar att göra alla typer av inredningskonsultationer, men det som är så fantastiskt med att jobba online är att man får så mycket gjort på kort tid.

AAE4560D-7943-4BC8-A055-7DB5FA5E65A4

Det här sättet att jobba är inte tillnärmelsevis lika djupgående som jag normalt jobbar, då det ingår hembesök,  personlig service, obegränsad konsultation via telefon, mejl eller digitalt under processens gång, tillgång till Tretow Decos rabatter samt skräddarsydda, exklusiva och kundunika lösningar. 

Men tack vare en lägre kostnad och större tillgänglighet har konsultationer online verkligen fått ett uppsving nu under pandemin, och de är dessutom ett bra sätt att både få hjälp med inredningen och få ett hem man älskar samtidigt som man håller koll på kostnaderna.


69E408AE-2FF6-4921-A5E2-DBD487B1B534

För att göra det hela lite mer överskådligt har jag satt ihop ett distanspaket.

Vad behöver jag av dig inför en konsultation online?

•En behovsanalys via mejl

•Dina egna inspirationsbilder

•Planritning med mått

•Foton på bostaden

Du får:

• 3 konsultationstimmar

• 1 möbleringsguide

•1 färgpalett

• Möbel- och detaljförslag

•Prislista.

Pris: 5000:-/rum

Mejla mig på sofia@tretowdeco.com för tidsbokning och märk ämnesraden med ”Onlinekonsultation”.

Jag ser fram emot att få jobba med ditt hem!
/Sofia

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00