ANNONS

Målaren Niclas

/
57626824-DAB6-4372-91C9-C856F266751A

Det här är målaren Niclas. Han är en sådan där grym person som inte bara är ett superproffs på färg, utan även tapeter. Han är till exempel bevandrad i konsten att sätta upp sådana tapeter som jag ofta jobbar med – siden- , ull- , sjögräs-  och panoramatapeter – som kan vara lite knepiga.

Det är inte helt lätt att hitta någon som känner sig bekväm med att ta sig an dem. Niclas tillstår att han visserligen tycker att de tapeterna är lite läbbiga eftersom de kräver att man verkligen har tungan rätt i mun, men att han alltid förbereder sig noga innan han jobbar med dem, så att han känner till just den tapetens förutsättningar.

Och den inställningen gillar jag – när man bestämmer sig för att ta reda på allt som finns att ta reda på om en produkt som man ska jobba med, för att man ska kunna göra det så bra som möjligt. Jag försöker alltid göra samma sak med allt som jag rekommenderar till mina kunder.

Hoppas att ni har en toppendag! Jag fick nyss syn på en ekorre som satt och stirrade på mig genom fönstret, så min dag är perfekt.

/Sofia

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Tretow Deco
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00