ANNONS

Jag lägger mig i entreprenaden och köper fel Unidrain

/

Det som får mig att lägga mig i är att brunnar som regel är fula och tråkiga. Och vill man inte ha det fult och tråkigt får man leta upp något som inte är det. Och det är här Unidrain (en avloppsbrunn som är nästintill osynlig och maskeras in med hjälp av golvklinker) kommer in i bilden! Det är min nya, fina avloppskompis i sammanhanget. Idag är då, lite oväntat, dagen då jag hittills har varit i Arninge 2 gånger och lärt mig en hel del om Unidrain som jag inte visste,  samt vilken variant det är jag vill ha till projekt B.

Tydligen är steg 1, enligt min VVS, att man åker till Arninge och inte köper fel brunn. Så jag tänker pröva på hur det känns att låta bli att köpa fel, genom att nu åka dit igen och köpa rätt! Vad jag vill ha är en som centreras, och inte en som har en liten platta på sidan för montering i väggen till vänster.

På bilden ser ni vad jag är ute efter.

AA0FD9AE-3795-45CE-BE9E-DDA691A43BA4

Unidrain är den där skarven som ni knappt ser intill väggen.

Nu ska jag fortsätta fundera på avlopp och var de ska placeras i projekt B. Hur glammigt är mitt jobb? 😋

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00