ANNONS

Fråga mig om inredning!

/

Jag älskar att ni ställer inredningsfrågor till mig i bloggen och på Instagram! Men det händer att jag blir frustrerad då jag inte har möjlighet att ägna mig så länge som jag skulle vilja åt varje fråga (de är måååånga), och jag vill verkligen kunna ge ett värdefullt svar som gör nytta och är värdefullt.  Så när jag blev tillfrågad att ansluta mig till det nya konceptet Kebitz (som betyder råd) hoppade jag genast på!

Kebitz är en app som samlar experter inom ett brett spektrum av intressanta områden.

Det finns till exempel gastronomer, sommelier, författare, personliga tränare, näringsfysiologer, konsertpianister, coacher – och inredare.

9813AA11-12ED-41F2-81D2-EF3B1C1553F4

Du kan ställa frågor till mig om allt som gäller inredning eller renovering (eller varsomhelst, men om din fråga handlar om till exempel krossytegrad i asfalt eller kapillär stighöjd kan jag inte garantera ett svar som du blir nöjd med). Om du däremot vill investera i ditt hem och ta det till en ny nivå, om du kanske är en aspirerande inredare och vill ha karriärråd, eller är en verksam inredare som behöver någon att bolla med? Då är Kebitz perfekt.

Eller kanske är du nyfiken på mina tjänster, men skulle vilja prova på lite försiktigt vad det innebär att att få hjälp av en inredare? 

Testa ett råd eller fler på

Kebitz

!

Frågan ställer du i appen via text och eventuella bilder, eller på video. Svaret får du på samma sätt.

April ut kör jag med promotionpriset 295: per fråga-, därefter kostar det 495:-, så det är värt att passa på!

Vad kul det ska bli att få höra av dig!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00